0480 – 42 24 90 jonas@kalmarsundsplat.se

Betongpannor i Kalmar

Välkommen till Kalmarsunds Plåt AB i Kalmar! Sedan 2002 har vi som plåtslageri gjort vårt yttersta för att göra kunder i Kalmar med omnejd nöjda med våra utförda arbeten. I vårt sortiment av tjänster finner du bland annat takläggning med betongpannor.

Precis som när det gäller våra övriga takarbeten så kräver betongpannor inte bara precision och noggrannhet utan även noga utvalda betongpannor av kvalitet. Det som genomsyrar vårt arbete är just dessa parametrar och vi är säkra på att våra kunder blir nöjda på grund av detta i kombination med att vi alltid gör vårt bästa.

Betongpannor av kvalitet

När det kommer till takarbeten med betongpannor åtar vi oss nyproduktion, renoveringar samt totalentreprenader. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, svenska kyrkan och privatpersoner.

Under årens lopp har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och kunskap som du som kund får direkt nytta av när du anlitar oss. Om du har frågor, funderingar eller vill ha en kostnadsfri offert är du välkommen att kontakta oss på Kalmarsunds Plåt AB redan idag!

Kontakta din plåtslagare i Kalmar

HITTA TILL OSS

Kalmarsunds Plåt
Franska vägen 13, 393 56 KALMAR

E-post

Telefon