0480 – 42 24 90 jonas@kalmarsundsplat.se

Falsat plåttak

Välkommen till Kalmarsunds Plåt AB i Kalmar! Sedan 2002 har vi som plåtslageri gjort vårt yttersta för att göra kunder i Kalmar med omnejd nöjda med våra utförda arbeten. Som plåtslageri erbjuder vi bland våra tjänster plåttak, både falsat plåttak (bandtäckning).

Falsat plåttak eller ett bandtäckt plåttak får du ett plåttak som är tidlöst, tåligt och otroligt vackert. Givetvis finns det plåttak i flera olika utföranden, detta för att kunna tillgodose de flestas önskemål och behov. Alldeles oavsett vilken typ av plåttak du bestämmer dig för så kan vi utföra arbetet med högsta precision och noggrannhet så att du som kund blir nöjd!

 

Plåttak av kvalitet

När det kommer till falsat (bandtäckt) plåttak åtar vi oss nyproduktion, renoveringar samt totalentreprenader. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, svenska kyrkan och privatpersoner. Vi är väldigt säkra på att vi kan tillgodose de allra flestas önskemål och behov och känner du att du vill komma vidare i dina tankar rörande plåttak är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Likaså om du har frågor eller funderingar.

Kontakta din plåtslagare i Kalmar

HITTA TILL OSS

Kalmarsunds Plåt
Franska vägen 13, 393 56 KALMAR

E-post

Telefon