0480 – 42 24 90 jonas@kalmarsundsplat.se

Snöskottning

Välkommen till Kalmarsunds Plåt AB i Kalmar! Sedan 2002 har vi som plåtslageri gjort vårt yttersta för att göra kunder i Kalmar med omnejd nöjda med våra utförda arbeten. Förutom diverse plåtarbeten och takarbeten utför vi även snöskottning av tak i Kalmar med omnejd.

Oftast faller snön när man minst anar det och då blir det också många gånger rejäla mängder snö. Vi på Kalmarsunds Plåt AB hjälper dig gärna med snöskottningen av era tak under vinterhalvåret och vi står redo att ta emot din förfrågan.

Snabb service av snöskottning

Även om snön lätt kan överraska våra kunder så försöker vi på Kalmarsunds Plåt AB alltid stå redo när vintersäsongen närmar sig så vi kan hjälpa så många som möjligt med snöskottningen av taken. Givetvis är vi begränsade av antal medarbetare och maskiner men under årens lopp har vi successivt blivit bättre på att planera snöskottningen av taken inför vintersäsongen.

Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, svenska kyrkan och privatpersoner och känner du att du vill veta mer om snöskottningen som vi erbjuder är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig från start till mål.

Kontakta din plåtslagare i Kalmar

HITTA TILL OSS

Kalmarsunds Plåt
Franska vägen 13, 393 56 KALMAR

E-post

Telefon