0480 – 42 24 90 jonas@kalmarsundsplat.se

Stuprör & hängränna i Kalmar

Välkommen till Kalmarsunds Plåt AB i Kalmar! Sedan 2002 har vi som plåtslageri gjort vårt yttersta för att göra kunder i Kalmar med omnejd nöjda med våra utförda arbeten. Som det märks i vårt företagsnamn så är vi i grunden ett plåtslageri och givetvis ingår stuprör och hängrännor i vårt sortiment.

Förutom detta erbjuder vi även plåttak och en rad andra plåtarbeten. Vi är säkra på att vi kan tillgodose de allra flestas önskemål och behov.

 

Stuprör & hängrännor av kvalitet

Renoverade eller nya stuprör och hängrännor kan verkligen lyfta utseendet på fastigheten. Förutom det estetiska så får man en lösning som är hållbar och som inte kräver enormt mycket underhållning. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, svenska kyrkan och privatpersoner.

Är du intresserad av stuprör och hängrännor och du finns i Kalmar med omnejd är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Skulle du ha frågor eller funderingar så hjälper vi dig gärna med dessa också.

Kontakta din plåtslagare i Kalmar

HITTA TILL OSS

Kalmarsunds Plåt
Franska vägen 13, 393 56 KALMAR

E-post

Telefon