0480 – 42 24 90 jonas@kalmarsundsplat.se

Takmålning i Kalmar

Välkommen till Kalmarsunds Plåt AB i Kalmar! Sedan 2002 har vi som plåtslageri gjort vårt yttersta för att göra kunder i Kalmar med omnejd nöjda med våra utförda arbeten. Förutom diverse plåtarbeten och takarbeten utför vi även takmålning i Kalmar med omnejd.

Oavsett vilken typ av tak din fastighet har så utsätts taket för slitage. Om slitaget inte gått för långt kan takmålning vara ett alternativ för att ge ditt tak ett lyft, både estetiskt men också funktionellt. Med takmålning kan du förlänga takets livslängd på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som du bromsar upp mossbildning och ytan blir mer vatten- och smutsavvisande.

 

Takmålning av kvalitet

En takmålning kan verkligen lyfta det estetiska med hela fastigheten då taket får en lyster som är svår att missa. Om du har frågor rörande takmålning och du finns i Kalmar med omnejd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Det går lika bra att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna räta ut dessa frågetecken. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, svenska kyrkan och privatpersoner. Varmt välkommen till Kalmarsunds Plåt AB!

Kontakta din plåtslagare i Kalmar

HITTA TILL OSS

Kalmarsunds Plåt
Franska vägen 13, 393 56 KALMAR

E-post

Telefon