0480 – 42 24 90 jonas@kalmarsundsplat.se

Tegeltak

Välkommen till Kalmarsunds Plåt AB i Kalmar! Sedan 2002 har vi som plåtslageri gjort vårt yttersta för att göra kunder i Kalmar med omnejd nöjda med våra utförda arbeten. Givetvis arbetar vi även med takarbeten, dock inte enbart med plåt som material utan även med tegeltak.

När man arbetar med tegeltak krävs det givetvis samma precision som när man arbetar med plåttak och under åren har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och kompetens inom tegeltak. Förutom precision så är säkerhet av största vikt och vi på Kalmarsunds Plåt AB har genomgått specialutbildningar inom taksäkerhetsarbeten.

 

Tegeltak av kvalitet

När det kommer till tegeltak åtar vi oss nyproduktion, renoveringar samt totalentreprenader. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, svenska kyrkan och privatpersoner. Med andra ord har vi tjänster för de flesta behov. Om du behöver hjälp med ditt tegeltak och du tycker kvalitet är viktigt så har du kommit helt rätt. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

Kontakta din plåtslagare i Kalmar

HITTA TILL OSS

Kalmarsunds Plåt
Franska vägen 13, 393 56 KALMAR

E-post

Telefon