Papptak i Kalmar

Välkommen till Kalmarsunds Plåt AB i Kalmar! Sedan 2002 har vi som plåtslageri gjort vårt yttersta för att göra kunder i Kalmar med omnejd nöjda med våra utförda arbeten. Vi utför olika takarbeten så som till exempel tegeltak, plåttak och med betongpannor, men även papptak. Papptak är fortfarande en av de vanligast valda takalternativen i Sverige och det av flera anledningar.

  • Man brukar säga att papptak är:
  • Lägre i pris jämfört med till exempel plåttak
  • Hållbara
  • Generellt sett lättare att lägga
  • Passande för hus med lägre taklutning

Det är ett urval av fördelar med papptak men något man också ska tänka på är att papptak är något känsligare än andra tak.

Papptak av kvalitet

När det kommer till papptak åtar vi oss nyproduktion, renoveringar samt totalentreprenader. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, svenska kyrkan och privatpersoner.

Med vår långa erfarenhet och djupt gående kompetens inom takarbeten är vi säkra på att vi kan tillgodose dina önskemål och behov. Om du har frågor, funderingar eller om du vill komma vidare i dina tankar kring papptak är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag för information eller en kostnadsfri offert.

Välkommen med din förfrågan.

Kontakta din plåtslagare i Kalmar